Tuesday, May 12, 2009

Only a Click

* Donate your old shoes - and especially those ugly Crocs
* Offset your carbon emissions online
* One click a day for breast cancer

3 comments:

  1. Jag har alltid undrat om de där "one click a day"-välgörenhetssidorna verkligen funkar!? För många år sedan klickade jag alltid på The Hunger site men jag var aldrig riktigt säker på om det verkligen gjorde någon skillnad...
    Har inga Crocs att skänka ;-) men ett bra initiativ!
    Kram

    ReplyDelete
  2. Mycket bra initiativ!
    Igår donerade jag 50 dollar till Environment Connecticut. På deras lista fanns allt möjligt så som öka användning av vindkraft Men då måste de ju tillåtas bygga sådana parker också, vilket inte varit fallet tidigare.
    Här finns det miljoner välgörenhetsfickor att stoppa pengar i och jag stödjer bröst- och barncancer, miljöfrågor, missing children. Den lokala polisen och också fått en slant för att hålla knarkhandeln nere.
    Kramen!

    ReplyDelete
  3. Petchie - Ja, man vet ju aldrig men samtidigt är det ju inte så jobbigt att klicka så... Men man vill ju inte att det går till något lurendrejeri förstås! Jag har inte heller några Crocs att skänka men jag hoppas att de som har donerar dem så att världen blir lite mindre ful ;)
    Kram!

    Taina - Vad bra att du donerar till så mycket! Vi är med i Amnesty och Röda Korset men man borde nog ge till ännu fler saker! Jag brukar också köpa majblomman varje år och ibland någon annan nål. Sedan brukar jag alltid välja det lite dyrare telefonnumret vid röstningar på TV så att lite går till någon "cause".
    Kram!

    ReplyDelete