Monday, May 11, 2009

Show & Tell: On the Buffet Table

Musikanta's second theme is tasty and easily prepared dishes for the buffet table. I thought I'd be a little creative with the theme and show some artistic food creations that I received in a forward from my mum.

Beautiful




Suicidal?


Thirsty?






So cute!






My favourite








Like this one too


Cool






14 comments:

  1. Haha vilka haftiga! Fast kanske inte sa lattlagade ;-). Jag blev nastan sugen pa att ta upp en apelsin och forsoka gora nagot sadant... hm...

    ReplyDelete
  2. Vilka underbara bilder! Så söta små får och apelsinen och tomaten på varsin sida om staketet! :-)

    ReplyDelete
  3. Oj! Vissa var ju bara för söta medan andra nästan var lite creeepy tycker jag!
    Är de "på riktigt" eller är det photoshoppat tror du???
    OM de var på riktigt s måste jag säga att det var ett otroligt jobb! Att fixa dem menar jag.
    kram!!

    ReplyDelete
  4. Wow, häftiga bilder men jag undrar också hur mycket som är photoshoppat... Går det verkligen att göra det utan digital hjälp?
    O är ganska duktig på att skära citroner men det är ju inget i jämförelse med de här konstverken!
    KRam!

    ReplyDelete
  5. Millan - Haha, näe just den punkten tänkte jag inte på! :) Ansiktet i mjölet kanske är enkelt iofs...eller inte..?

    Mia - Visst är de söta! Särskilt fåren!

    Saltistjejen - Jag håller med att några var lite creepy, t ex vattenmelonen och de med kniv och tänder. Jag tror faktiskt att de är på riktigt men jag tror man photoshoppat bakgrunderna och vissa effekter som t ex vattnet kring han som simmar i vattenmelonen.
    Kram!

    Petchie - Som jag skrev till Saltis så tror jag nog vissa konstnärer/skulptörer kan fixa sådana här skapelser. Sedan kanske lite är photoshoppat men mer sanden och sånt. Jag hoppas det i alla fall! Men jag kanske är naiv...
    Kram!

    ReplyDelete
  6. Himmel vad läckert! Min absoluta favorit var mannen ur melonen! Blomkålsfåren var också hemskt söta! Tänk om man kunde vara så konstnärlig av sig när det vankas middagsbjudning och säga typ "Oh in Sweden we always decorate our tables like this!"
    Hahahahaha.
    Kramen!

    ReplyDelete
  7. Taina - Jag tyckte också den var en av de bästa men samtidigt att den var lite otäck :) Haha, jag kan tänka mig hur det skulla åh'as och ah'as bland dina grannar på era "progressive dinners" när de såg dina kreationer, och sedan tisslas och tasslas efteråt "hon tror hon är något!" ;)

    ReplyDelete
  8. Precis! Det är den reaktionen jag skulle vilja locka fram! Vetesjuttsiken om jag inte ska anmäla mig til en frukt-och-grönsaks-konstnärs-kurs!

    ReplyDelete
  9. Aha. Ja en del ser nästan för bra ut för att vara på rikigt. Men om de verkligen "karvat>" ut det emsta är jag verkligen GRYMT IMPONERAD!!!

    ReplyDelete
  10. Mz.olsson - Eller hur!

    Saltis - Det är synd att man egentligen inte kan veta nu för tiden! Då måste man se det "live".

    ReplyDelete
  11. Wow! Vilka bilder! Vilka fruktkonstnärer! Min favorit är nog den som bär apelsinen på ryggen. Och roligast tror jag den med celluliter är.

    Kram!

    ReplyDelete
  12. Marianne - Visst är de häftiga! Min favorit av apelsinbilderna är nog den där apelsinen är på väg att pressa sig själv :)

    ReplyDelete