Thursday, February 16, 2012

Bringing Winter Inside

Sort of :) If you ask Isolde sledding is even more fun indoors without that cold white stuff and all those uncomfortable clothes.

3 comments:

  1. Gullunge!
    Klart det är mycket roligare när man kan röra sig. :)
    kram

    ReplyDelete
  2. V håller med! Jag längtar sååå till våren då man slipper ta på de små liven en massa bylsiga kläder. V har vuxit ur sin varma PoP-overall och har en tunnare variant från Zara, tur att de extrema vintertemperaturerna i Bryssel inte var så långvariga (dock längsta perioden med så låga temperaturer sedan 1941!)... Han protesterar alltid ljudligt fram tills jag lagt honom i vagnen, han somnar nästan alltid innan vi kommit utanför dörren!
    Vilken sötnos!
    Kram

    ReplyDelete
  3. Anki - Funderar på om vi ska byta till en större och/eller tunnare overall nu så kanske hon känner sig mer rörlig? Eller så är det bara en vanesak. Hon kan ju gå stadigt inne och i vanliga skor men i tjock overall och vinterstövlar blir det avsevärt svårare. Och halt underlag osv. Men då kanske en mer rörlig overall hjälper i alla fall. Kram!

    Petra - Jag längtar till våren av det skälet också även om jag annars inte är så trött på vintern än. Dock slipper jag ju det mesta påklädningen nu eftersom Peter är hemma. PoP-overallen vi har är i alla fall bra eftersom den har ett fleecelager man kan ta bort så man kan variera med temperaturen. Ni när vi åker till London lämnar vi nog fleecen hemma. Kram!

    ReplyDelete