Friday, February 27, 2009

In Case You've Been Wondering

I've been learning how to save the world at a climate and energy conference in London. Looking forward to catching up on my blog reading!

7 comments:

  1. Välkommen hem igen. Har du några bra vardagstips att dela med dig av?

    ReplyDelete
  2. Marianne - Tack tack! Just den här konferenser handlar mer om stater och politik på den globala nivån, men jag kommer nog ge lite handfasta tips snart ändå!

    ReplyDelete
  3. Det läter jätteintressant - ditt jobb är verkligen ett drömjobb, eller?
    Hoppas att du haft en fin helg.
    Kram

    ReplyDelete
  4. Oj, det här lät intressant. Vad exakt jobbar du med som Political Scientist?

    ReplyDelete
  5. Det ska bli intressant läsning!

    ReplyDelete
  6. Oj, kanske vi möttes i luften?? :)

    ReplyDelete
  7. Petra - Kanske inte det absoluta drömjobbet men ganska nära i alla fall! :) Fast jag har ju jobbat där i tre år nu så snart vill jag röra på mig (fast det blir nog inte före svenska ordförandeskapet är över skulle jag tro). Helgen var lugn och skön, behövde det efter veckan (fick tyvärr migrän och någon orelaterad magåkomma medan jag var i London).

    Taina - Jag vill inte skriva vad jag jobbar med på bloggen men jag kan ju i alla fall skriva i kommentarerna här att jag jobbar på en utländsk ambassad i Sverige (en stat med ett kvinnligt överhuvud och som inte vet hur man gör kranar hihihi). Jag är inte diplomat men jag arbetar med sådant som diplomater gör, dvs bilateralt och internationellt politiskt samarbete, fast jag är en s k lokalanställd. Mitt huvudområde är just klimat-, energi- och miljöpolitiken.

    Barbamorsan - Lovar återkomma snart med lite tips och annat klimat- och miljörelaterat!

    Strandmamman - Kanske det! Tyckte jag skymtade något mellan molnen! :)

    ReplyDelete