Monday, December 05, 2011

Promenading

If we didn't already have a Bugaboo (or weren't  happy with it, which we are) I'd consider getting a Phil & Ted Promenade.  It's similar to the Bugaboo in many ways, not as ugly as the iCandy for example, reminds me of Brio Go (but better-looking) and has some features that are lacking on Bugaboo - it's fully collapsible and have much more (storage) space under the bassinet/seat, to name just two.

3 comments:

  1. Tänk vad mycket snyggare och coolare vagnar det finns nu än när Viktor föddes för 8,5 år sedan.

    Fördelen med den där vagnen är väl att det kan bli en syskonvagn, för ett litet syskon hoppas vi att Isolde ska få :-)

    ReplyDelete
  2. Det där är två saker som stör mig med buggan också, men allt annat väger upp så jag gillar den ändå! Det är nåt med den här phil & ted-vagnen som jag inte riktigt gillar, det är nog formen på handtaget som ser så konstigt ut, o så gillar jag inte färgkombon! Så ytlig är jag! ;) Och är det inte dags för ett syskon till Isolde så ni kan satsa på en Bugaboo Donkey? ;)

    ReplyDelete
  3. Anna - Definitivt! Jag minns att första gången jag såg en Bugaboo tyckte jag den var jätteliten och konstig och nu tycker jag den är snyggast! Och smidig, särskilt när man bor i stan.

    Jo, syskon ska det bli (inte riktigt än bara) men då vet jag inte om jag vill ha bebisen under det andra barnet egentligen. Så då blir det nog snarare än annan syskonvagn eller ståbräda.

    Marie - Jag håller med ang buggan. Just den där P&T tyckte jag ändå var ganska snygg och handtaget lite spacigt. Sedan är det ju tråkigt att den bara verkar komma i svart. Det blir nog en Donkey om nästa kommer tillräckligt tätt! :)

    ReplyDelete