Wednesday, April 14, 2010

Balance of the Universe?


One of my best friends' mother passed away unexpectedly on Sunday and my thoughts are with her and her family right now.

Maybe there were too many good things lately or maybe these things just happen anyway?

Image from mimmiolsson.se

7 comments:

  1. Så rogligt. Hoppas att du och din vän och hennes familj kan hitta stöd hos varandra. Ofta känner man sig väldigt maktlös som utomstående när anhöriga till dem går bort. Men det viktiga är att visa att man finns. Utan att för den skull vara "påträngande". Alla har ju sitt eget sätt att sörja.
    Stor varm kram!

    ReplyDelete
  2. Saltistjejen - Jättesorgligt. Fortfarande svårt att förstå att det hänt för mig och det måste ju vara ännu svårare för dem. Jag håller med dig, men så länge man hela tiden visar att man finns här, frågar om man kan göra något osv. så känns det i alla fall som man gör något. Min kompis vill inte prata ännu men jag skickar ett sms då och då och har pratat med hennes fästman.

    Skolfröken - Jättetråkigt. Vad som gör det värre (det är ju alltid hemskt när någon dör, särskilt plötsligt, men ibland kan tajmingen vara extra dålig) är att min kompis ska gifta sig i slutet av maj. Sätter ju en annorlunda prägel på något som ska vara en så underbar period i ens liv.

    ReplyDelete
  3. Nej, fy vad sorgligt... Hoppas de ändå kan ha en bra dag och tänka att hon finns där ändå! Kanske kan din kompis ha en blomma i sin bukett som symboliserar hennes mamma, som Mary Donaldson hade (dåligt exempel, men ändå en fin sak tycker jag).

    ReplyDelete
  4. Skolfröken - Det var en bra idé och fin gest, det ska jag tipsa min kompis om.

    ReplyDelete
  5. Det var tråkigt att höra. Skönt att där finns några som du som kan stötta och hjälpa.

    ReplyDelete
  6. Isflaket - Jättetråkigt. De har kommit över den värsta chocken och börjat få lite vardag igen i alla fall.

    ReplyDelete