Monday, July 13, 2009

Balcony Makeover


The old "love seat" was getting a bit moldy (it wasn't really made for outdoors and we tended to forget to put on the cover particularly on nights when it rained) and had to go. Got this little set from Furniture Box. What do you think?!

23 comments:

  1. Hej!
    Jag ser fram emot provsittning kanske nästa vecka!?
    mvh mamma

    ReplyDelete
  2. Men vad MYSIGT!! Det ser himla fint ut! Är det förvaringsmöjligheter i stolarna. Det ser ut som om det skulle kunna vara det. Hoppas ni får många härliga, middagar, fikastunder o frukostar där!
    KRAM!

    ReplyDelete
  3. Mamma - Bara vädret är på vår sida så blir det definitivt en provsittning! Kram! (P.S. Du behöver inte vara så formell och skriva "med vänlig hälsning" ;)

    Saltistjejen - Jag har inte riktigt vant mig ännu vid den nya looken men jag tror det blir bra! Det är egentligen inte förvaring menvi la faktiskt påsen med extra blomjord under en av dem. Men det finns inte ett lock som man kan lyfta på eller så. Men man kan stapla dem väldigt smart. Kolla här! http://www.furniturebox.se/shop?funk=visa_artikel_zoom&artnr=70-52-12743&artgrp=70&limit=&extra=&varumarke=&Betyg=&visa=1-50&Sort=Pris&Visn=Std&Kampanj_ID=

    ReplyDelete
  4. Snyggt!
    De ser sköna ut...

    ReplyDelete
  5. Oj vad fint! Fåtöljerna var ju helt underbara!

    ReplyDelete
  6. Mysigt! Jättefina träd också.

    ReplyDelete
  7. hej!
    ang mvh,jag vet,det råkade bli så bara. Möblerna är som sagt väldigt fina/Mamma

    ReplyDelete
  8. Fotöljerna är ju löjligt snygga. Nu vaknade helt klart mitt habegär :)

    ReplyDelete
  9. Anna - Det har ju lite kort ryggstöd men å andra sidan är det väl inte meningen att man ska sitta flera timmar i dem. Då tar jag solstolen istället! :)

    Skolfröken - Tack! Vi gillar dem skarpt också!

    Maisoui - Träden är mina favoriter på balkongen! :)

    Mamma - :) Du får se dem på riktigt på tisdag!

    Marika - Haha, ja, det verkar vara många som känner så! Välkommen hit förresten! Ska kolla in din blogg nu.

    ReplyDelete
  10. URLÄCKERT! Vilket klipp! Nu kan ni sitta mycket skönare än på vanliga trästolar som de flesta har på sina balkonger. Det här ser mycket skönare ut!

    Kram!

    ReplyDelete
  11. för att uttrycka sig som jag aldrig hade gjort annars;

    It is really FAB!

    ReplyDelete
  12. Marianne - Klipp vet jag inte för de var inte jättebilligt men... Men snygga och sköna är de! Sedan har vi bord och trästolar också, för när man käkar och särskilt när man är fler. Kram!

    Alvas pappa - Hahaha :) Tack!

    ReplyDelete
  13. Hej du!

    Tyvärr måste jag göra både dig och mig själv besviken. Båda orterna ligger tillräckligt nära för att inte ha anledning att bo över och för långt bort för att ha några nära vänner att fråga. Vill hemskt gärna vara en god ambassadör men tyvärr :(

    Mailar ett par bra länkar åtminstone

    ReplyDelete
  14. Pappabloggen - Tack för länkarna! Jo, det brukar ju vara så. Jag vet faktiskt inte vilka hotell är bäst i Stockholm t ex (eller man kan väl gissa vissa dyra hotell men om man pratar mellanklass), detta eftersom jag aldrig bor på hotell här. Så jag förstår vad du menar. Men ska kolla in länkarna!

    ReplyDelete
  15. SNYGGT!!!!

    Malin

    ReplyDelete
  16. I love it. Nice colour....and it looks comfy. Big enuff to sit cross-legged on it so it gets a 10 out of 10 from me.

    ReplyDelete
  17. Malin - Tack! :)

    Edina - Thanks! It's just black but I guess black is a colour too :)

    ReplyDelete
  18. Västmanländskan - Tack! Kul att många tycker det blev så bra!

    ReplyDelete