Monday, December 03, 2007

Countdown to Christmas

My blog has been given an early Christmas present! A new dress for advent and Christmas! What do you think?!

6 comments:

  1. Vad fin din blogg blivit! (den var fin även förut och för mig var även det utseendet "nytt" eftersom jag inte varit här länge", det känns i alla lättläst och "skönt" för ögonen med de färger, mall och look du har. Intressant artikel du har här ovan om arbetslöshetssiffror och jämförelser Sverige/Europa. Vad tycker du om ändringen till 15-74 istället för 18-65?

    ReplyDelete
  2. Tackar! Jag kommer nog byta igen efter jul när jultemat börjar bli lite gammalt.

    Ang arbetslöshetssiffror, jag antar att det beror på vad man använder de till. Jag tycker att de flesta 15-18-åringar (eller om det var 20-65 förra definitionen var?) borde gå i skolan och de gör de ju, så 15 är lite väl ungt. Men då är de väl inte så många i den åldern i Sverige som är arbetslösa.

    Å andra sidan kan de ju vara intressant att se hur många 65-74 som är arbetslösa om vi tycker att de borde arbeta. Jag tycker ju att det ska ha den rätten men inte skyldigheten. Vid 65 har man ju ändå jobbat ganska länge. Fast nu är ju etableringsåldern typ 27 så då har man ju knappt jobbat 40 år vid 65. Men ändå, kanske skönt att gå i pension då. Jag antar att de flesta i den extra procenten är typ 66-70 och 18-19.

    Vad tycker du?

    ReplyDelete
  3. Det tidigare tacket var till Anne.

    Nu tack till Skolfröken! :)

    ReplyDelete
  4. Love the colors! Happy Holidays!

    ReplyDelete
  5. Hi Marina! Long time no see! So you have started spelling the American way now! ;)

    Merry Christmas to you too!

    ReplyDelete