Sunday, August 30, 2009

Wanted! Menthe Recipes

Image from fotolia

I bought tons of menthe for last night's girls' night but we ended up drinking lots of wine instead instead of mojitos. So what to do with two pots of menthe?? I could do virgin mojitos of course and drink during my last day off* tomorrow but I figure there are lots of fun, interesting recipes out there! Perhaps some sort of menthe muffins or meat à la menthe or... you tell me!
* bank holiday

6 comments:

  1. Funderar, funderar... Trodde att det fanns myntarecept i Under valnötsträdet men nix. Jag vet att jag själv letade efter recept för några månader sedan och kan inte komma på OM jag hittade något och i såfall VAR!

    ReplyDelete
  2. Petra - Jag har inte gjort något med myntan ännu faktiskt för om jag vattnar den så håller den till helgen då vi ska på kräftskiva och kan ta med den. Eventuellt ska vi ha gäster på fredagen också och de blir säkert glada om de får mojitos! Men tack ändå för att du funderade! :)

    ReplyDelete
  3. Här i Dominikanska Republiken, där jag bor, används det en hel del i både mat och bakverk. Det mesta smakar menthe, ananas eller coco!

    ReplyDelete
  4. Carina - Vad intressant! Jag gillar kokosnöt fast jag skulle nog bli lite trött på det efter ett tag... Har du tips på något roligt recept med mynta då kanske?!

    ReplyDelete
  5. tabouleh - bulgursallad med persilja och mynta i. googla för närmare recept. dögott!

    ReplyDelete
  6. Jessica - Tabouleh, ja! Det som är så gott! Det borde jag ha kommit på själv! Det ska jag nog ta och göra! Tack för påminnelsen, Jessica (whoever you are!)! :)

    ReplyDelete